Bucureştean de 84 de ani, victima unui accident auto produs la Micleşti

În după-amiaza zilei de marţi, 24 mai, pe raza comunei Miclești a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unui bărbat de 84 de ani, din Bucureşti.

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene a rezultat faptul că E. Christian, de 50 de ani, domiciliat în municipiul București, conducea autoturismul pe DN 24, din direcția Iași către Vaslui, pe un sector de drum situat în afara localității Miclești. Într-o curbă la stânga, un autoturism care circula în fața sa, a redus viteza, iar din cauza faptului că E. Christian nu a păstrat o distanță de siguranță corespunzătoare, a intrat în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 84 ani, din municipiul București, pasager pe bancheta din spate în autoturismul condus de E. Christian. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticată cu „fractură humerus”. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au indicat valori negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.