Beat şi fără permis la volanul unei maşini furate, a încercat să fugă de poliţie

În timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vaslui, Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au observat un autoturism care se deplasa din direcția centru către Spitalul Județean de Urgență Vaslui. La observarea echipajului de poliție, conducătorul auto a virat brusc pe strada Spitalului.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, conducătorul auto fiind oprit și identificat ca fiind Mihai F., de 49 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui. La solicitarea documentelor, Mihai F. a precizat că autoturismul aparține unei rude și a luat mașina fără consimțământul acesteia.

În urma verificărilor efectuate în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. F. Mihai a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.