Bătrân dispărut, găsit de polițiștii hușeni

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din municipiul Galați, a plecat de acasă și a fost găsit de polițiștii hușeni

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși, au fost sesizați de o femeie, din Galați cu privire la faptul că soțul său, B. Petru, în vârstă de 80 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 19 septembrie, către sora sa, din localitatea Văleni, comuna Pădureni, județul Vaslui. A stat circa un sfert de oră la sora sa, după care a afirmat că merge pe jos spre localitatea Davidești, comuna Pădureni. De la acel moment, familia bărbatului nu a mai primit niciun semn de la acesta.

Imediat după sesizarea primită, polițiștii au constituit o echipă de căutare formată din 17 polițiști și 5 jandarmi și au pornit în căutarea bărbatului. S-au efectuat scotociri în extravilanul dintre satele Văleni și Davidești, pe raza comunei Pădureni.

La scurt timp, în urma căutărilor efectuate a fost găsit bărbatul, într-o lizieră de salcâmi, lângă satul Davidești. În urma discuțiilor purtate cu bărbatul, a rezultat faptul că acesta s-a rătăcit și a rămas timp de două zile în zona unde a fost găsit.

Deoarece acesta prezenta semne de deshidratare și prezenta răni în urma unei căzături, a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat la spital, unde a rămas internat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.