Bătrân de 80 de ani, tâlhărit de un puști de 18 ani

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au reținut un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Murgeni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Murgeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 26 aprilie 2023, în Murgeni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 25/26 aprilie 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 80 de ani, din Murgeni, unde prin folosirea de violență și amenințări, ar fi sustras o sumă de bani.

La data de 28 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din Murgeni au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanță de judecată care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile. 

 Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.