Bârlădean reţinut pentru infracţiuni de distrugere

Poliţiştii de investigații criminale din Vaslui  au întocmit dosar de cercetare penală pe numele a doi bărbați, în vârstă de 26, respectiv 33 de ani, ambii din municipiul Bârlad care au distrus două autoturisme. Bărbatul  de 33 de ani a fost reţinut şi prezentat în faţa organelor judiciare cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui efectuează cercetări faţă de doi bărbați – C. Marius, de 33 de ani și P. Ionuț, de 26 de ani, ambii din municipiul Bârlad, bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de distrugere și distrugere prin incendiere.

În dimineața de 14 septembrie a.c., cele două persoane au lovit cu pietre și au provocat distrugeri la un autoturism (parbrizul, aripa stângă față și capota) parcat în curtea locuinței unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, domiciliat fără forme legale în municipiul Bârlad. Între cele două persoane bănuite de comiterea faptei și proprietarul mașinii distruse existau neînțelegeri legate de restituirea unei sume de bani.

De asemenea, în cursul dimineții respective, C. Marius și P. Ionuț s-au deplasat cu un autovehicul pe raza comunei Banca și au aruncat cu două sticle, în care se afla o substanță inflamabilă, asupra autoturismului tatălui tânărului de 23 de ani. Mașina se afla parcată în curtea locuinței acestuia din satul Strâmtura Mitoc, comuna Banca. După comiterea faptelor P.Ionuț a părăsit țara sustrăgându-se în prezent cercetărilor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a celor două persoane. Marius C. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luarea a unei măsuri preventive. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.