Bărbat strivit de camion, pe un câmp din Ivești

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și echipaje specializate, la un accident produs în apropiere de localitatea Ivești, comuna Ivesti. La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Accidentul s-a produs în câmp, la aproximativ 700 metri de șosea.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat, conducătorul vehiculului suferind mai multe răni.  Pompierii militari au asigurat măsuri PSI. Echipajul medical sosit la fața locului a constat că bărbatul de 45 ani, suferise politarumatisme prin strivire, cu traumatism toracic și fracturi membrele superioare și inferioare. Se pare că este un accident de muncă, fiind vorba de un șofer de camion care descărca îngrășământ natural la o fermă. La basculare, remorca s-a răsturnat  strivind șoferul.

Victima fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, aceasta fiind diagnosticată cu politraumatisme în zona membrelor inferioare și superioare și în zona toracică. De aici, bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate.