Bărbat reținut în cazul tânărului legat de copac!

 Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cozmești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În data de 30 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe raza localității Bălești, comuna Cozmești, într-o gospodărie, un tânăr este imobilizat cu lanțul de un copac.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Bălești, și-a imobilizat fiul vitreg (28 de ani), legându-l cu un lanț metalic de un copac aflat curtea locuinței.

În urma probatoriului administrat, la data de 30 iunie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi  acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.