Bărbat din Banca, urmărit internaţional pentru furt, depistat la Vama Nădlac

Un bărbat de 37 de ani, Cătălin L., din comuna Banca,  pe numele căruia  exista un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru furt calificat, a fost identificat de polițiștii de frontieră în Vama Nădlac abia pe 8 ianuare, a.c..  Bărbatul fusese dat în urmărire națională și internațională.

Cătălin L., a fost acuzat după ce, la data de 12 septembrie 2016, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată de o femeie, în vârstă de 36 de ani, care a afirmat că în după-amiaza acelei zile, în timp ce se afla la serviciu, în calitate de operator al unei săli de jocuri din municipiul Bârlad, un tânăr necunoscut i-a sustras 9.000 de lei dintr-un sertar al localului. Femeia a părăsit imobilul respectiv pentru a cumpăra produse alimentare de la un magazin din apropiere.

Polițiștii Biroului de Investigații Bârlad au demarat cercetări, iar în urma investigaţiilor efectuate au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind Cătălin L., de 37 de ani, domiciliat în comuna Banca. După comiterea faptei, bărbatul s-a sustras cercetărilor.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmare a probatoriului administrat de polițiști, Judecătoria Bârlad a emis pe numele lui Cătălin L. mandat de arestare preventivă în lipsă, bărbatul fiind dat în urmărirea națională și internațională.

În ziua de 8 ianuarie a.c., L. Cătălin. Acesta a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, care l-au condus în arestul IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.