Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Bărbat de 31 de ani, reținut pentru distrugere și amenințare - Ziarul de Vaslui

Bărbat de 31 de ani, reținut pentru distrugere și amenințare

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reținut de polițiști, după ce în data de 15 iunie a distrus cu un cuțit două anvelope de la o remorcă şi a ameninţat persoana vătămată. Acesta este bănuit că ar fi comis infracțiunile de distrugere şi ameninţare în timp ce se afla sub măsura preventivă de arest la domiciliu.

În ziua de 15 iunie, B.Ionel s-a deplasat în dreptul locuinței victimei, l-a ameninţat cu acte de violentă pe acesta, după care  i-a distrus cu un cuțit  două anvelope  de la o remorcă ce se afla pe drumul public. Bărbatul este bănuit că în data de 13 ianuarie 2017 a comis alte trei infracțiuni (distrugere, amenințare și lovire sau alte violențe) asupra aceleiași persoane vătămate.  La acea dată s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar împotriva lui B.Ionel s-a luat măsura  controlului judiciar. Ulterior, măsura controlului judiciar a fost înlocuită cu arest la domiciliu.

La data de 15 iunie, când B.Ionel se afla sub măsura arestului la domicliu, este bănuit că ar fi comis alte infracțiuni de distrugere şi ameninţare. Pentru aceste fapte, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca l-au reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat la Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.