Bărbat căutat pentru tentativă la infracțiunea de omor, prins la Crețești

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii hușeni au depistat un bărbat care era căutat în baza unui mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. 

Luni, 1 august 2022, ora 17:10, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul european DE 581, în localitatea/comuna Crețești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară înmatriculată în județul Vrancea, condusă de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea. 

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că pe numele acestuia, în data de 1 august 2022, Tribunalul Vrancea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 3 ani și 7 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”tentativă la infracțiunea de omor”, ”tulburarea ordinii și liniștii publice” și ”lovire sau alte violențe”.

Persoana depistată a fost preluată de către o echipă operativă de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.