Autovehicule radiate din circulație, descoperite la Albiţa

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat două persoane, o femeie şi un bărbat, cetăţeni din R. Moldova şi România,  care conduceau autovehicule radiate din circulaţie.

În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul din R. Moldova, Eugeniu Z., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Belgia.

În jurul orei 18.30, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru  control, Maria V., în vârstă de 39 de ani, cetăţean român, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România și o remorcă pe care  nu erau aplicate plăcuţe de înmatriculare.

Existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului marca BMW și a remorcii, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ambele autovehicule erau radiate din circulație.

Cu privire la cele constatate, cele două persoane au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că autovehiculele nu au drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv,tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.