Au început înscrierile la Festivalul de dans şi gimnastică “Ritmurile Tinereţii”, Vaslui 2019

      În perioada 17 -18 mai 2019 , Casa de Cultură “Constantin Tănase” Vaslui organizează cea de-a  XXVI-a   ediţie a Festivalul-concurs interjudețean de dans şi gimnastică “Ritmurile Tinereţii”.

“ Festivalul se adresează numai copiilor şi adolescenţilor, şi are ca scop stimularea celor cu înclinaţii artistice, lansarea şi promovarea lor, evidenţierea talentului şi muncii copiilor şi a cadrelor didactice care-i indrumă. Vom avea concurenţi care vor evolua individual, perechi, în grupuri sau formaţii, genurile de dans acceptate în concurs fiind  gimnastica, dansul modern, dansul popular, inclusiv dansul stilizat sau fantezii coregrafice pe această temă, dar şi dansul tematic. Suntem încă în faza de înscrieri și sperăm ca și anul acesta  concursul să se bucure de o participare largă.  La sfârşitul săptămânii viitoare  îi invităm pe vasluieni să se bucure alături de noi de spectacolul de inocenţă, graţie şi talent pe care ni-l vor oferi copiii din judeţ”, ne-a spus Ionel Bordeianu, directorul Casa de Cultură “Constantin Tănase” Vaslui.

Anul acesta organizatorii  Festivalului sunt ANCCSR – Filiala Casa de Cultură Vaslui, împreună cu Primăria Municipiului Vaslui, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Asociaţia judeţeană “Sportul pentru toţi” Vaslui.

Câștigatorilor locurilor I-III li se vor acorda trofee și diplome, pe categorii de vârsta și genuri artistice.

Alte informatii se pot obține la secretariatul Casei de Cultură Constantin Tanase Vaslui, cam. 12;  la telefonul: 0235/311851; de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/casadecultura.vaslui sau prin e-mail: ccsvaslui@yahoo.com