Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Asociația "Museum Vasluiensis" din Vaslui este alături de Ucraina - Ziarul de Vaslui

Asociația “Museum Vasluiensis” din Vaslui este alături de Ucraina

Asociația “Museum Vasluiensis” din Vaslui este alături de Ucraina la greaua încercare prin care trece. Pentru că în astfel de momente solidaritatea trebuie să primeze, membrii asociației au decis să întindă o mână de ajutor refugiaților și să doneze alimente neperisabile, produse de igienă și haine, care vor ajunge la cei aflați în nevoie. Vasluienii cu suflet mare, care vor să se alăture acestui demers, pot dona, începând cu ziua de duminică, 27 februarie, în parcarea din spatele Muzeului Județean, cu programare la nr. de telefon 0735536649.

Puteți ajuta cu: apă îmbuteliată; alimente neperisabile (conserve, dulciuri etc.); produse de igienă (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe); haine în stare bună, potrivite pentru toate vârstele; pături, pilote, saci pentru dormit, prosoape; produse pentru bebeluși (șervețele umede, lapte praf, mâncare, scutece etc.); măști chirurgicale.

Pachetele care vor rezulta în urma donațiilor vor fi trimise către zonele în care se află refugiații.