Arenele sportive au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor de siguranță

Jandarmii vasluieni au desfășurat activități de verificare a arenelor sportive unde își vor disputa meciurile pe teren propriu echipele C.S. Sporting Juniorul Vaslui și A.C.S. Hușana Huși în cadrul ligii a –III-a la fotbal, ediția 2021/2022.

În data de 09.07.2021 stadioanele municipale din Vaslui și Huși au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de siguranță de o comisie formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vaslui, Federației Române de Fotbal. La activități au participat reprezentanții cluburilor de fotbal și au fost verificate aspecte legate de : realizarea accesului în incinta sportivă, informarea spectatorilor, funcționarea sistemului de supraveghere video, măsurile luate pentru delimitarea grupurilor de suporteri și a terenului de joc precum și măsurile de stingere a incendiilor și evacuare a persoanelor.

Această activitate a fost organizată și desfășurată în conformitate cu prevederile Legii 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.