Angajată a unei benzinării de pe Traian, amenințată cu un cuțit

În ziua de 29 octombrie, în jurul orei 05 și 10, echipa de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui,  aflându-se în serviciul de patrulare pe raza municipiului Vaslui, a fost direcționată de către dispecerul de serviciu să se deplaseze pe strada Traian la benzinăria MOL.  Patrula de ordine publică s-a  deplasat la faţa locului, iar după verificările efectuate, a stabilit că, S.A, în timp ce se afla de serviciu în stația benzinăriei MOL de pe strada Traian, a fost amenințată cu un cuțit de o persoană de sex feminin.

Jandarmii au identificat și imobilizat persoana în cauză, B.A.E. de 41 de ani, din municipiul Vaslui, asupra căreia s-a găsit un cuțit de bucătărie  cu o lungime de 26 cm.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vaslui, care a preluat-o pe numita B.A.E, întrucât aceasta figurează în evidențe cu probleme psihice. Persoana a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui și internată la Secția de Psihiatrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.