Anchetă după ce un angajat Delgaz a căzut de pe un acoperiș și a murit

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi ai Delgaz Grid au demarat verificări în cazul unui angajat al companiei care a căzut, luni, de pe acoperişul unei case, în timp ce efectua lucrări la instalaţia electrică şi a decedat.

“La nivelul companiei, s-a constituit o comisie pentru investigarea circumstanţelor producerii evenimentului”, a declarat marţi, cordonatorul mass-media Regiunea Est în cadrul Delgaz Grid, Corneliu Zaiţ.

Potrivit primelor verificări demarate în acest caz, bărbatul nu s-ar fi aflat în timpul programului de lucru, ci ar fi efectuat pe cont propriu o lucrare la instalaţia electrică a unei case din comuna Fereşti.

“Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui, au fost sesizaţi prin apel 112, de un bărbat din comuna Fereşti, cu privire la faptul că un lucrător al unei firme de electricitate a căzut de pe acoperiş în timp ce efectua lucrări la locuinţa sa. Victima, un bărbat de 43 de ani, din comuna Muntenii de Sus, a fost resuscitată de cadrele medicale, însă, din păcate, a fost constatat decesul. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs incidentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr. AGERPRES / (AS – autor: Loredana Ciobanu