Alina Gorghiu vine în judeţul Vaslui, duminică, la lansarea candidaţilor PNL

propaganda-electoralaPreşedintele Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu, va fi prezentă, duminică, la Vaslui, pentru lansarea oficială a candidaţilor PNL din judeţul Vaslui la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Vizita preşedintelui PNL în judeţ face parte dintr-un tur de forţă al conducerii naţionale a partidului, care îşi propune să demonstreze că Vasluiul este o prioritate a viitorului guvern liberal.

Liberalii îşi propun să schimbe imaginea de “judeţ roşu”, atribuit Vasluiului de 26 ani, judeţ în care PSD a câştigat toate alegerile şi a condus discreţionar, iar rezultatele se văd la tot pasul. Casa de Cultură va deveni neîncăpătoare pentru sutele de membri şi simpatizanţi PNL care şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment, Alina Gorghiu fiind însoţită la această lansare de staff-ul naţional de campanie.

Programul vizitei preşedintelui PNL este următorul: la ora 12.00, în sala mare a Casei de Cultură vor fi lansaţi candidaţii PNL, plus discursurile de rigoare, în jurul orei 13.15 va fi organizată o conferinţă de presă, după care toţi membrii şi simpatizanţii Partidului Naţional Liberal, dar şi cetăţenii municipiului Vaslui vor putea sta de vorbă şi se vor putea fotografia alături de Alina Gorghiu, întrucât liderul naţional al PNL doreşte să afle cât mai mult din păsurile vasluienilor. La ora 17.00, preşedintele PNL este aşteptat la Iaşi, la lansarea oficială a candidaţilor la alegerile parlamentare, din judeţul vecin.

“Duminică, polul liberalismului se mută la Vaslui. Prezenţa doamnei Alina Gorghiu în mijlocul vasluienilor demonstrează că judeţul nostru este o prioritate a guvernării liberale. Este adevărat, sub conducerea PSD, judeţul Vaslui a rămas mult în urma celorlalte judeţe, însă Partidul Naţional Liberal este decis să schimbe soarta acestei zone. Vedem cu toţii cum trăiesc românii din alte judeţe, putem schimba ceva şi la Vaslui. Este nevoie doar ca cetăţenii judeţului să aibă încredere în noi, să ne fie alături”, a spus senatorul Nelu Tătaru, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.