Filiala PRU Vaslui a trecut, astăzi, la Forța Națională

Filiala PRU Vaslui a trecut astăzi la Forța Națională, formând Filiala partidului Forța Națională Vaslui, din consecvență și respect față de principiile patriotice autentice și în semn de protest față de politica PRU care înglobează extremismul, populismul și corupția sub aceeași umbrelă politică. Anunțul a fost făcut astăzi într-o conferință de presă care a avut loc la Bârlad și la care au participat din partea conducerii centrale președintele FN Viorel Popescu, Secretarul General FN Mircea Găinușă, vicepreședintele FN Bogdan Lencu și purtătorul de cuvânt al partidului Clement Sava.

Conducerea Filialei este asigurată de Marcel Vasilache, iar din echipa de conducere mai fac parte Iulian Groza și Botez Iulius.

“Le urăm bun venit lui Marcel Vasilache, noul președinte Forța Națională Vaslui, lui Iulian Groza și Botez Iulius, parte din echipa de conducere a Filialei, precum și tuturor celor care s-au alăturat partidului nostru pentru a apăra valorile naționale!’”, a declarat Viorel Popescu, președintele partidului Forța Națională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.