Acum: Mobilizare de forţe pentru salvarea a două persoane căzute într-o fântână

Update –  Ambele persoane au decedat. “Astăzi, 30 iunie a.c. în jurul orei 0942, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat pentru degajarea şi salvarea a două persoane dintr-o fântână din localitatea Lunca, comuna Ghergheşti.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat un echipaj de intervenție de la Detaşamentul de Pompieri Bârlad, un echipaj de căutare salvare de la Detaşamentul de Pompieri Vaslui, un autocamion de intervenţie şi Grupa Operativă  a Inspectoratului, pentru degajarea și scoaterea la suprafață a doi bărbaţi cu vârstele de 45, respectiv 52 de ani dintr-o fântână cu o adâncime de aproximativ 7-8 metri, situată pe domeniul public  a localități .

Victimele au fost degajate în scurt timp și predate unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă  Judeţean Vaslui care, după efectuarea manevrelor de resuscitare de peste 40 de minute, a constatat decesul acestora.” se arată într-un comunicat ISU

 

10.33 – Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui încearcă la această oră să scoată două persoane căzute într-o fântână, în satul  Lunca, comuna Ghergheşti. Misiunea este dificilă, pentru că ambele persone sunt inconştiente.  Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roşu, la  faţa locului se află un echipaj de căutare-salvare, mai multe autospeciale de intervenţie, o grupă operativă şi o ambulanţă, cu un echipaj condus de un medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.