Actualul viceprimar, Lucian Braniște, validat candidatul PSD pentru Primăria Vaslui

Ieri, 2 martie 2024, Biroul Organizației Municipale a PSD Vaslui a validat candidatura lui Lucian Braniște la funcția de primar al municipiului reședință de județ. În prezent, Lucian Braniște ocupă funcția de viceprimar a municipiului.

“În proxima ședință a Biroului Permanent Județean Vaslui vom confirma opțiunea colegilor de la municipiu întrucât aceasta a fost rezultatul unei competiții interne și a unui sondaj de opinie realizat în perioada 10-11 februarie.I nfomass Iași a realizat 842 de chestionare iar studiul rezultat arată că între cele două nume propuse, Ana Rinder și Lucian Braniște, există un număr egal de opțiuni din partea cetățenilor municipiului Vaslui.

Decizia doamnei manager de a continua mandatul în fruntea Spitalului Județean de Urgență a dus, în mod natural, la conturarea unei hotărâri a Organizației Municipale. Procentele fiecărui candidat, întrebările și problemele identificate cu ajutorul repondenților vor fi făcute publice într-o conferință de presă ulterioară. Opțiunea vasluienilor este clară către o continuitate în administrația orașului precum și a județului, astfel, prin intermediul domnilor Lucian Braniște și Ciprian Trifan, Partidul Social Democrat Vaslui propune o echipă de oameni cu experiență în administrarea comunității noastre, singurii capabili să ducă mai departe proiectele de dezvoltare începute sau aflate în curs de finanțare fără sincope și perioade de adaptare în funcție. Mulțumim domnului primar Vasile Pavăl pentru implicarea activă în identificarea celui mai bun succesor pentru domnia sa!” au declarat cei din PSD Vaslui

One thought on “Actualul viceprimar, Lucian Braniște, validat candidatul PSD pentru Primăria Vaslui

Comentariile sunt închise.