Accidente rutiere la sfârșit de săptămână

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetări la locul producerii unui accident de circulație, în urma căruia două persoane au suferit vătămări corporale. Accidentul s-a produs în dimineața de 27.02.2016, pe D.N. 24, în afara localității Văleni.

P.Alin, în vârstă de 37 ani, din comuna Albești, a condus un autoturism pe D.N. 24. Într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza neatenției în conducere, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă, având în vedere sensul de deplasare.

La Spitalul Județean de Urgență Vaslui au fost transportați doi minori, aflați pe bancheta de spate a autoturismului: o fetiță, în vârstă de 9 ani, diagnosticată cu „fractură gambă” și un băiat, în vârstă de 11 ani, diagnosticat cu „policontuzii”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

În noaptea de 27/28.02.2016, pe raza localității Bădeana, comuna Tutova a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a trei persoane. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit primele date referitoare la împrejurările producerii accidentului.

M. Cecilia, în vârstă de 27 ani, din județul Galați, a condus un autovehicul pe D.E. 581, iar în localitatea Bădeana, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului, tânăra și alte 2 persoane din autovehicul au fost transportate la Spitalul municipal de Urgență Bârlad: M. Cecilia a fost diagnosticată cu „contuzie gambă”, o tânără în vârstă de 19 ani, din județul Galați, cu „traumatism cranio-cerebral și contuzie șold”, iar o minoră în vârstă de 16 ani, din județul Vaslui cu „contuzie cervicală”.  M.Cecilia a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.