Accident între un microbuz și un autoturism la Muntenii de Sus. O femeie a rămas încarcerată

O femeie în vârstă de 41 de ani a rămas încarcerată astăzi la prânz, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un microbuz. Totul s-a întâmplat în localitatea Muntenii de Sus. În microbuz se aflau 12 persoane, niciuna dintre acestea nu au solicitat îngrijiri medicale.

“Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare și un echipaj specializat la un accident rutier produs pe DN 24, în localitatea Muntenii de Sus, comuna Muntenii de Sus. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. În accident sunt implicate un autoturism și un microbuz pentru transport persoane.
La fața locului au fost găsite două autovehicule avariate. În microbuz se aflau 12 persoane, niciuna dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale. În autoturismul avariat a fost găsită o femeie blocată. După deblocarea victimei, femeia în vârstă de 41 ani a fost preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui pentru a fi evaluată medical.
Pompierii militari asigură măsuri PSI.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier vor fi cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.