A venit iarna! Două accidente, la câteva minute distanță. Trei persoane au ajuns la urgențe!

Prima zăpadă mai consistentă din acest sezon a cauzat şi primele neplăceri pe şoselele din Vaslui, două accidente petrecându-se într-un scurt interval de timp. Unii şoferi au fost luaţi pe nepregătite de prima ninsoare ceva mai însemnată cantitativ din acest sezon rece, în seara zilei de 26 decembrie, pe şoselele din județ petrecându-se două accidente rutiere. Ambele au avut drept cauză neatenţa în conducere, pe fondul unu carosabil acoperit. 

Primul accident a avut loc la Ferești, acolo unde o autospecială de poliție a fost implicată. Ambii pasageri ai autoturismului, agenții de poliție au necesitat îngrijiri medicale. Cel de-al doilea accident, produs la doar câteva minute la Cănțălărești. O femeie în vârstă de 54 de ani s-a răsturnat cu mașina într-un șanț (FOTO)de pe marginea drumului. Aceasta a ajuns la spital cu un traumatism la una din mâini.

” Vremea nefavorabilă își spune cuvântul, în ultimele ore având loc două accidente de circulație. Accident rutier la Ferești, implicată o mașină de poliție cu două victime, agenții de poliție, conștienți, cu traume minore, adusi la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Vaslui. Cel de-al doilea accident, la Cănțălărești, victima o femeie în vârstă de 54 de ani, cu un traumatism de membru superior” ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

UPDATE!

Un alt accident s-a produs la granița cu județul Vaslui, la Gănești, jud. Galați. Patru persoane sunt transportate la Spitalul din Bârlad în aceste momente.

Accident rutier la Gănești , jud. Galați, două autoturisme tamponate, 4 victime cu contuzii minore. Este vorba de un sugar de 5 luni și mama sa de 28 de ani dintr-o mașină, iar din cealaltă un bărbat de 37 de ani și soția sa de 30 de ani. Au intervenit două ambulanțe B2-SAJ de la Murgeni și Bârlad. Victimele sunt stabile și acum sunt transportate spre Sp. Bârlad.