A N U N Ț CJAS Vaslui – funcții publice de execuție vacante

“Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Vaslui cu sediul în Vaslui, Str. Ştefan cel Mare nr. 131 organizează in data de 17 august 2017, ora 11, la sediul institutiei, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante si anume:

  1. Consilier, clasa I, grad profesional Principal – Serviciul Decontare Servicii Medicale,
  2. Consilier, clasa I, grad profesional Asistent – Compartiment Resurse Umane.

Condiţii de participare  :

  1. Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta în specialitatile: economică, juridica, administratie publica sau medicală (farmacist, medic, biolog, bioinginer) – pentru ocuparea functiei publice de Consilier grad profesional Principal
  2. Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta în specialitatile: economică sau juridica – pentru ocuparea functiei publice de Consilier grad profesional Asistent
  3. Vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiilor publice:

5 ani pentru functia publica de Consilier grad profesional Principal
1 an pentru functia publica de Consilier, grad profesional Asistent

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină in mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din HG nr 611/2008 si va fi depus la sediul CJAS Vaslui pană la data de 10 august 2016, inclusiv.
Informaţii privind condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se pot obţine la sediul instituţiei,  la avizier sau la Compartimentul Resurse Umane şi pe site-ul CJAS Vaslui (www.casan.ro/cjasvs), telefon 0235/369104 int. 110”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.