900 de locuri de muncă la recoltarea fructelor, în Spania , prin intermediul EURES România

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 de locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor: căpsuni, zmeură, mure și afine.

Se lucrează 6.30 ore/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Angajatorul caută 600 de femei și 150 de cupluri, cu vârsta cuprinsă între 18 – 50 ani; cu experiență în agricultură; capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate, în sere.

Nu se solicită cunoaşterea unei limbi strine.

Plata se face pe card. Salariul brut este de 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,80 euro cenți/zi pentru persoanele care au mai lucrat în această companie și un bonus de 0,70 euro cenţi/zi pentru nou-veniţii în firmă. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de companie, dar se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Contractul începe cu 1 martie 2020.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea „clinic sănătos”, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01 martie 2020