43 de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore autoritățile anunță că au fost înregistrate încă 43 noi cazuri de infecție cu coronavirus. 19  sunt în București, 7 din Iași,  3 în Brașov,  3 din Ilfov, 2 în Constanța, 2 în Maramureș, 2 din Hunedoara, câte unul în  Dolj, Alba, Bihor, Olt, Suceava. Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 1 ani și 72 de ani

In judetul Vaslui sunt 350 de  persoane izolate la domiciliu , din care 48 persoane izolate in ultimele 24 de ore.
In aceeasi perioada au iesit din izolare la domiciliu  8 persoane. In judet sunt 32 de persoane carantinate, din care 1 persoana intrata in carantina in ultimele 24 de  ore. In data de 17 martie Directia de Sanatate Publica Vaslui a efectuat 7 controale privind respectarea regimului de autoizlare la domiciliu, fiind aplicat un avertisment.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.510 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. (Sursa foto: biziday.ro)