Solidari cu familia Gonțaru de la Moara Domnească

Fostul prefect al Vasluiului, Eduard Popica, și fost secretar de stat Tudor Buzatu, alături de organizația județeană a Tineretului Social-Democrat (TSD) Vaslui, au venit în sprijinul familiei Gonțaru, din Moara Domnească, care la începutul lunii decembrie au rămas fără locuință, distrusă de un puternic incendiu.

Aceștia au oferit materiale de construcții, care să ajute la refinisarea întregii locuințe.

”Am răspuns campaniei de ajutorare, sprijinind această familie, rămasă în plină iarnă fără casă. E un gest firesc, iar în asemenea momente nefericite este important să ne mobilizăm cu toții și să ajutăm cum putem. Le doresc multă sănătate și dacă va mai fi nevoie de alte materiale necesare pentru finalizarea lucrărilor, vom răspunde cu mare plăcere”, a spus Eduard Popica.

La rândul său, Tudor Buzatu le-a mulțumit celor care s-au implicat în campania de ajutorare a familiei Gonțaru: ”E un gest mic, însă important pentru această familie, care s-a trezit fără agoniseala de o viață. Mă bucur că întreaga comunitate s-a mobilizat și că acești oameni, cu suflet mare, vor avea în scurt timp unde să locuiască”.