100 locuri de muncă ȋn Germania pentru studenți

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni)
Pot participa, pe cele 100 de locuri disponibile, studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania. Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.
Depunerea dosarelor are loc ȋn perioada 03.12.2015 – 15.01.2016, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 și vineri orele 09.00 – 12.30 la sediul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din județul de domiciliu sau din județul ȋn care se află instituția de ȋnvățământ superior la care este ȋnregistrat studentul.
Informatii suplimentare privind conditiile, precum și documentele necesare le gasiti pe http://www.anofm.ro/anofm-organizeaz%C4%83-selec%C8%9Bie-pentru-studen%C8%9Bii-care-doresc-s%C4%83-lucreze-%C8%8Bn-germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.