[FOTO/VIDEO] Accident extrem de violent în zona Albița – șapte persoane au ajuns la spital

Accident extrem de violent, în această după-amiază, în jurul orei 13,  în zona Albița,  la un kilometru de limita cu județul Iași. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Un autoturism marca Jaguar,  condus de un cetățean ucrainean a pătruns pe contrasens după ce șoferul a adormit la volan. Mașina s-a lovit violent de un alt autoturism, condus de un cetățean moldovean care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât toate cele șapte persoane aflate în cele două mașini au avut nevoie de intervenția medicilor. 

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme înmatriculate în Republica Moldova și Ucraina, șapte persoane au fost rănite. O victimă a fost încarcerată și se afla în stare de inconștiență. La ora 13: 00 a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui, la fața locului fiind deplasate 7 autospeciale ( autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, ambulanță TIM, autospecială transport persoane și victime multiple, trei ambulanțe tip B2 EPA și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui).

Persoana încarcerată și inconștientă, după descarcerare a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Un cetățean ucrainean care prezenta multiple traumatisme a fost transportat în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Celelalte cinci victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Dumitru Castroian” Huși, acestea fiind diagnosticate cu multiple traumatisme in urma accidentului rutier. Cele cinci victime transportate la spitalul municipal din Huși sunt conștiente și stabile hemodinamic.