Autoturism supus confiscării în Spania, depistat la Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră un bărbat cu cetățenie româno-moldoveană, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, căutat de autoritățile din Spania, în vederea confiscării.

În ziua de 17 martie, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, Vladimir T., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 58 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența autoturismului, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca ‘bun căutat pentru confiscare’, semnalare introdusă de Spania, la data de 16.09.2016.

Cu privire la aspectele constatate, Vladimir T. a declarat că este șofer al firmei care deține în proprietate autoturismul marca Volkswagen Passat și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.