10 vasluieni, nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială 2017

În perioada 20 februarie (ora 10.00) și 27 februarie (ora 00.00), vasluienii pot vota online cei mai buni asistenţi sociali şi personalitãţile care au susţinut asistenţă socialã în 2016. Aceasta este cea de-a două etapã a competiţiei pentru premiile oferite în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţã Socialã. Anul acesta, Colegiul Asistenţilor Sociali din Vaslui a făcut 10 nominalizări la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţã Socialã.

“Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale. Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, filiala Vaslui a propus, şi va susţine anul acesta cinci asistenţi sociali, la categorii diverse, dar şi cinci personalităţi. Astăzi, 20 februarie, începând cu ora 10.00 s-a dat startul pentru votul online. Cei care vor să-și exprime votul pot accesa secțiunea “Vot online”, existentă pe site-ul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gala au fost validate pentru votul online 745 de persoane.  A patra ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială va avea loc pe 21 martie 2017, la Ateneul Român din București. Gazda evenimentului va fi, ca şi la ediţiile precedente,  Andreea Marin, iar invitați sunt Ion Caramitru, Horațiu Mălaele, Adrian Nadin , Daniel Leș și trupa Holograf. Sperăm că vasluienii îi vor susţine şi de această dată pe candidaţii noştri, îi vor vota, astfel încât, în finală, să avem cât mai mulţi premianţi”, ne-a spus Vlad Viorel Iulian, preşedintele CNASR –Filiala Vaslui.

Pentru a accede în finalã, toţi au nevoie de voturile celor care îi susţin şi le apreciazã munca. Iată şi lista nominalizaţilor din judeţul Vaslui, categoria, precum şi link-ul la care poate fi votat fiecare:

Categoria “Asistenţi Sociali”:

 • Premiul asistentului social al anului 2015
  Mihaela Zanoschi, director executiv al Asociaţiei “Bună ziua, copii din România” Bârlad –  http://poll.cnasr.ro/poll/1
  Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului
  Dohotaru Marius, şef al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH)  Vaslui, http://poll.cnasr.ro/poll/2
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi
  Claudia Lăcrămioara Bulgaru , Asociaţia Mzosotis Bârlad,  http://poll.cnasr.ro/poll/3
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale
  Simona Luncanu, asistent social la Spitalul Judeţean Vaslui  http://poll.cnasr.ro/poll/4
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi ingrijrii la domiciliu
  Claudia Gina Hamza, http://poll.cnasr.ro/poll/7

Categoria “Personalităţi”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.