VIDEO Momentul în care trenul izbește BMW-ul în care se afla tânără din Banca

Momentul tragediei de la Vlădeni, unde a murit duminică o tânără din comuna Banca, a fost suprinsa de camerele de supraveghere din zonă. În imagini poate observa cum Dragoş, prietenul fetei, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.

Garnitura de tren a izbit în plin autovehiculul, în care se aflau doi tineri. Aceştia au murit pe loc, rămânând încarceraţi.

Șoferul nu s-a asigurat sub nicio formă, Însă, în momentul în care a ajuns pe linia ferată şi probabil a văzut trenul a tras foarte puţin de volan stânga şi a frânat. Din păcate, nu a mai putut evita impactul mortal. Cel mai probabil el se afla într-un dialog cu tânăra și a fost distras de la drum. În acea zonă, vizibilitatea este bună, trenul putând fi observat.

Dragoș era din Piatra Neamț, iar colega lui de muncă era din comuna Banca și amândoi lucrau la o firmă de construcții din județul Iași. Fiind Valentines Day, tinerii au ieșit la o plimbare romantică pentru a sărbători relația lor care se afla la început. Conform declarațiilor prietenilor lui Dragoș, aceștia s-ar fi îndreptat spre un lac.