VIDEO FOTO Inundații la Bârlad și Negrești

Lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, au intervenit, vineri, în câteva curți ale unor case din Negrești, unde s-au înregistrat inundații din cauza precipitațiilor abundente. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, este vorba despre o zonă inundabilă, în care se intervine permanent atunci când plouă.

“S-a intervenit cu o autospecială și trei motopompe pe strada Abator din Negrești, acolo unde se înregistrează, de regulă, probleme. Au fost câteva curți afectate, fără a se înregistra situații deosebite. S-a intervenit deoarece exista riscul ca apa să pătrundă în locuințe”, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roșu.

Inundații și la Bârlad

Mai multe străzi din municipiul Bârlad au fost inundate, vineri după-amiază, în urma precipitațiilor abundente căzute în ultimele ore. Canalizarea orașului nu a făcut față la cantitatea mare de precipitații, iar apa a atins pe alocuri și 60 de centimetri în adâncime. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un echipaj de pompieri a fost solicitat să intervină și la o locuință.

Sursa video + foto Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.