VIDEO Consilierii locali PNL-USR sterg pe jos cu tinerii și bătrânii din Vaslui

Ambiții grotești în Consiliul Local Vaslui, acolo unde consilierii PNL și cei de la USR-PLUS au decis să nu participe la vot pentru toate cele 18 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Totul a pornit de la primul punct de pe ordinea de zi, atunci când consilierii PSD s-au abținut la votul privind hotărârea de vacantare a postului de consilier local, după ce unul dintre consilierii USR și-a dat demisia.  Astfel, proiecte precum dezmembrarea a 32 de loturi de teren de pe str. Dimitrie Cantemir, proiect care viza acordarea gratuită de terenuri pentru tinere familii a fost boicotat. Nici pe cei mai în vârstă nu i-au iertat consilierii PNL-USR, evenimentul “Poveștile noastre”, eveniment organizat în cinstea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, cel mai sigur, nu va mai putea fi organizat în timp util.

“Deși au promis că îi vor sprijini pe tineri, iată că, odată ajunși la putere, consilierii locali ai PNL și USR-PLUS își dau arama pe față! Și, dorind să își arate mușchii în ședința de ieri în fața primarului și a angajaților din cadrul Primăriei Municipiului Vaslui, cei 11 consilieri locali care dețin majoritatea în Consiliul Local al Municipiului Vaslui au boicotat ieri toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, inclusiv proiectul care era menit să ajute 32 de familii tinere din orașul nostru să își întemeieze un cămin! Prin urmare, dacă PNL și USR-PLUS ar fi participat la vot, 32 de familii tinere ar fi intrat gratuit în posesia unui lot de teren pentru a-și putea construi o locuință!

Mai mult decât atât, pe vremea când erau la guvernare, PNL și USR-PLUS și-au bătut joc de persoanele vârstnice din această țară. Urmașa acestei coaliții monstruoase din Consiliul Local al Municipiului Vaslui nu se dezminte și arată pe față cum, pentru ciolan, nu dă nici doi bani pe seniorii vasluieni! Anul acesta, din pricina votului consilierilor PNL și USR-PLUS, Nunta de aur, eveniment organizat în cinstea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, nu va putea fi organizat” a declarat Barbu Alexandru, unul dintre consilierii PSD din Consiliul Local Vaslui.

Sursa video – Barbu Alexandru (Facebook)
Sursa video – Barbu Alexandru (Facebook)