Update – Minora dispărută a fost găsită

UPDATE Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui in colaborare cu politisti din cadrul I.P.J. Iasi au gasit pe minora ISAILĂ DANIELA MARINELA, din localitatea Răduiești, comuna Delești, județul Vaslui, pe raza localitatii Ciurea, judetul Iasi. Aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni. 

Știrea inițială

O minoră, în vârstă de 15 ani, din comuna Delești,  municipiul Vaslui, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni până în prezent.

În ziua de 08 octombrie, ISAILĂ DANIELA MARINELAîn vârstă de 15 ani, domiciliată în localitatea Răduiești, comuna Delești, județul Vaslui a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Minora a spus părinților că va merge la o prietenă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că Isailă Daniela Marinela a fost văzută la data de 08 octombrie, urcându-se într-un autoturism marca Skoda Octavia de culoare gri metalizat.

În prezent, poliţişti de investigaţii criminale desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această minoră sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați SNUAU 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.