Un tânăr din Vaslui i-a dat cu toporul în cap colegului de muncă! L-a ucis pe loc

Sâmbătă seara, doi colegi de muncă s-au luat la ceartă, iar conflictul s-a terminat cum nu se putea mai rău: unul dintre cei doi bărbați a pus mâna pe topor și l-a lovit pe celălalt direct în moalele capului. În urma loviturii, victima a murit pe loc

Cei doi lucrau la o fermă din comuna ieșeană Scânteia. După un schimb de replici, bărbatul din Vaslui în vârsta de 30 de ani, a pus mâna pe un topor și l-a lovit atât de puternic pe colegul său, încât acesta a căzut secerat, într-o baltă de sânge. Crima s-a petrecut într-o cameră de lângă grajdul fermei, unde în acel moment se aflau doar cei doi. Cunoscuții nu înțeleg gestul, deoarece bărbații erau colegi de multă vreme și păreau că se înțeleg foarte bine. Totuși, sâmbătă seara, lucrurile au scăpat de sub control, cel mai probabil din cauza consumului excesiv de alcool. Victima avea 56 de ani.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la cele întâmplate și au deschis o anchetă. Sâmbătă seara, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de omor a fost ridicat și dus la audieri. El se numește Ionel Pară și are 30 de ani.

Ionel Pară a fost reținut după audieri, iar ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. Dacă se va dovedi că este vinovat, tânărul vasluian riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.