Ultima oră: Tânără de 19 ani, rănită grav în urma exploziei unei butelii de aragaz

O tânără de 19 ani, din localitatea Văleni, s-a ales cu arsuri grave la nivelul feţei, a mâinilor şi picioarelor, în urma exploziei unei butelii de aragaz.  

“Astăzi, în jurul orelor 8.21, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei persoane din localitatea Văleni. La locul producerii evenimentului, s-a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, pentru acordarea primului ajutor medical de urgență și transportul la o unitate spitaliceasă a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 19 ani, din localitatea Văleni, care prezenta arsuri la nivelul feței și membrelor superioare în urma exploziei unei buteli de aragaz.

Victima va fi transportată de urgență și în condiții de siguranță la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, prezentând arsuri de gradui II pe aproximativ 6% din suprafața corpului, la nivelul mânilor și picioarelor și arsuri de gradul I pe aproximativ 6% din suprafața corpului, la nivelul feței și gleznei”, se arată într-un comunicat al ISU Vaslui.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, nefiind necesară intervenția unei autospeciale de stins incendii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.