TSD Vaslui recrutează noi membri!

Organizaţia Judeţeană a Tineretului Social Democrat Vaslui organizează o campanie de recrutare de noi membri din rândul tinerilor care doresc să se implice în politică.

“O echipă puternică este formată din oameni puternici, din profesioniști care au idei concrete despre cum vor să dezvolte comunitatea în care trăiesc! Dacă ai până în 35 de ani și dorești să te implici politic, acum ai toate șansele de afirmare! Vino alături de noi!” au declarat tinerii politicieni pe pagina Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Vaslui.

“Tinerii trebuie să se implice activ politic, să învețe ce înseamnă politica, deoarece, mai devreme sau mai târziu, ei vor fi cei care vor prelua frâiele. De-a lungul anilor s-a dovedit că cei care au plecat din pepiniera TSD au excelat atât politic cât și administrativ, pentru că aici au primit educația de care au avut nevoie pentru ce urma. Recomand tuturor celor care au înclinații politice să vină alături de noi, întrucât cu toții ne dorim să fim oameni care pot schimba ceva în bine, iar acest lucru nu poate fi posibil decât implicându-ne în mod constant și activ în comunitățile din care facem parte. Vă așteptăm alături de noi, în echipa TSD Vaslui pentru a aduce un plus valoare.” a declarat Vlad Ghețu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui.

Tot ce trebuie să facă tinerii care doresc să devină politicieni de stânga este să trimită câteva cuvinte despre ei și să lase un număr de telefon pe mail-ul organizației vasluitsd@gmail.com!