Țeapă de zile mari pentru un bărbat din Vaslui. A făcut schimb de telefoane și s-a ales cu….nimic

Un vasluian a rămas cu buza umflată după ce a făcut un schimb “avantajos” de telefon, cu un alt tânăr din județul Neamț. Cei doi au discutat pe o platformă de vânzări online și au stabilit să-și trimită telefoanele unul altuia, bazându-se pe încredere reciprocă. Cinstit, vasluianul nostru a împachetat telefonul și l-a trimis la Neamț. A așteptat zile bune să primească la rândul său telefonul pentru care se înțelesese la schimb, dar văzând că întrârzie să apară, și-a dat seama că a fost înșelat și a apelat la poliție.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au probat activitatea infracțională a unui tânăr bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, în dauna unei persoane vătămate din municipiul Vaslui. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui efectuează cercetări față de un tânăr, de 20 de ani, din județul Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în data de 08 martie 2021, bărbatul bănuit de comiterea înșelăciunii, nu ar fi expediat un telefon mobil unui bărbat, de 25 de ani, din municipiul Vaslui, cu care s-ar fi pus de acord să facă un schimb de telefoane mobile. 

În ziua de 13 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară la o adresă din comuna Borca, județul Neamț, în urma căreia au fost depistate mijloace de probă și, totodată, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii cercetate. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, estimat la aproximativ 1.000 lei, a fost recuperat în totalitate.

În data de 13 februarie, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive. Polițiștii vasluieni efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a tânărului.