Tânăr drogat cu trei substanțe, prins la volan în Huși

La data de 11 februarie 2024, ora 18.20, polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, și ai Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în serviciul de patrulare și supraveghere trafic rutier pe strada Corni din municipiul Huși, au depistat și oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Huși.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a trei substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu repezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Municipal Huși, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

One thought on “Tânăr drogat cu trei substanțe, prins la volan în Huși

Comentariile sunt închise.