Tânăr căutat pentru furt și ucidere, prins în Tutova

La data de 23 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și Postului de Poliție Pochidia au depistat un bărbat, de 22 de ani, din comuna Pochidia, care era urmărit internaţional. Acesta a fost identificat de polițiști la o locuință din comuna Tutova.

Pe numele tânărului, autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unei infracțiuni de ucidere din culpă și a unei infracțiuni de furt agravat, fapte săvârşite în luna februarie a.c..

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Iași, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.