Tâlhari arestați de polițiștii vasluieni

Polițiștii vasluieni au identificat doi bărbați în vârstă de 20, respectiv 40 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie. Bărbaţii au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Dragomireşti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Victima infracțiunii este un bărbat de 21 ani, din comuna Pungeşti.

Urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în ziua de 15 iulie, în timp ce bărbatul de 21 de ani se întorcea cu o căruţă spre domiciliul său, s-a oprit la o petrecere în localitatea Doagele. Aici, a stat aproximativ 15 minute şi s-a întâlnit cu bărbatul de 20 de ani, pe care îl cunoştea din vedere. La plecare, bărbatul de 20 de ani l-a agresat pe bărbatul de 21 de ani şi i-a sustras din buzunar suma de 2400 de lei.

De asemenea, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 40 de ani, din comuna Oşeşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie faţă de un consătean în vârstă de 45 de ani.

Poliţiştii au stabilit faptul că în ziua de 15 iulie a.c., bărbatul de 45 a sustras prin agresiune, telefonul mobil al vecinului său de 40 de ani.

Cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Față de aceştia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.