Soțul unei asistente maternale, acuzat de violul fetiței aflată în plasament

Un bărbat, de 35 ani, din comuna Berezeni, este acuzat că a violat o tânără de 15 ani, aflată în plasament în familia sa.  Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele bărbatului. Acesta a fost prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii Postului de Poliție Berezeni cercetează în bărbat, în vârstă de 35 ani, din comuna Berezeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul este bănuit că ar fi constrâns o minoră, în vârstă de 15 ani, care beneficia de o măsură de protecţie specială, respectiv plasament la un asistent maternal profesionist, să întrețină cu el relații sexuale. Faptele au fost comise în anul 2013 și în luna august 2015.

Sesizarea a fost primită la Postul de Poliție Berezeni de la reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore împotriva bărbatului, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

(Rodan Mihai)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.