Șofer încarcerat după ce a lovit un camion staționat

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Parpanița, orașul Negrești.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism care a lovit un autocamion aflat în staționare. Șoferul autoturismului era blocat în interior și prezent multiple traumatisme.

“Pompierii au procedat la deblocarea victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor medical. După deblocarea victimei în vârstă de 36 ani, aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, dureri în zona coloanei lombare și în zona umerilor.
Autoturismul avea volan pe partea dreaptă. Cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.