Și-a aruncat casa în aer, încercând să schimbe o butelie

O femeie în vârstă de 54 de ani din Râșești a fost victima unei deflagrații, în timp de încerca să schimbe butelia. Cu ultimele puteri, aceasta și-a sunat fiul care a anunțat de urgență salvatorii.

“Explozie butelie la Râșești, o singură victimă, o femeie de 54 de ani, conștientă dar cu arsuri de gradul 2-3 pe aproximativ 40% suprafață corporală, la prima evaluare. A fost trimisă o ambulanță B2 din Huși care i-a acordat primul ajutor iar acum se deplasează în regim de urgență la Spitalul Municipal Huși.” a declarat dr. Daniel Ungureanu

Victima era singură acasă și încerca să schimbe butelia. După explozie a reușit să-și anunțe fiul care era la Murgeni, acesta alertând autoritățile. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit camere distruse, geamuri sparte , pereți dărâmați dar fără incendiu. Pompierii au evacuat din locuință, șapte butelii încărcate cu GPL. Proprietara în varsta de 54 de ani a suferit arsuri de gradul I, II și III pe o suprafață de 25 la sută din suprafata corpului. Victima a fost transportată de la Huși la Iași cu o ambulanță tip C2 de la SAJ Vaslui.