Șase persoane din Bârlad, reținute pentru tulburare a ordinii și liniștii publice.

Poliţişti din cadrul structurilor de investigații criminale, structurilor de ordine publică, structurilor de poliție rutieră și structurilor de investigații a criminalității economice cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale și jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, au efectuat pe parcursul zilei de ieri 19 percheziţii pe raza municipiului Bârlad, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au pus în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse pentru audieri la sediul Poliției municipiului Bârlad. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, mai multe obiecte fabricate anume pentru tăiere, împungere sau lovire ce ar fi putut fi folosite la comiterea de infracțiuni.

Față de șase persoane – D. Robert, de 19 ani, H. Ionuț, de 22 ani, P. Bogdan, de 26 ani, C. Robert, de 26 ani, C. Alin, de 28 ani și A. Alin, de 39 ani, domiciliate în  municipiul Bârlad, au fost emise ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 ore pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Din cercetări efectuate până în prezent de polițiștii de investigații criminale a reieşit faptul că, în ziua de 26 iunie a.c., între aceste persoane au fost exercitate, în locuri publice, acte de violență și amenințări.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestor persoane precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Reamintim faptul că în conformitate cu prevederile Codului Penal, fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.