Șase bărbați reținuți pentru violare de domiciliu, distrugere și furt.

Polițiștii au identificat 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din localitățile Horga și Fedești, care în seara de 26 iulie ar fi comis mai multe infracțiuni. Trei dintre bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentați unității de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni și Secției 5 de Poliție Rurală Murgeni sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza comunei Șuletea, la persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și furt.

În urma perchezițiilor efectuate, 7 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din localitățile Horga și Fedești au fost conduse la sediul Poliției orașului Murgeni. În urma audierilor, polițiștii au reținut trei bărbați, în vârstă de 23, 26, respectiv 40 de ani,  cărora le-au probat săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și furt. Alte trei persoane sunt cercetate în stare de libertate, pentru aceleași infracțiuni.

În fapt, în seara de 26 iulie, cei șase bărbați au agresat trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani, care se deplasau cu un autoturism pe raza localității Fedești. Victimele au susținut că în timpul altercației a fost distrus autoturismul cu care se deplasau și a fost sustras și un telefon mobil.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeași seară, cei șase bărbați s-au deplasat pe raza localității Horga, comuna Epureni și au pătruns în curtea locuinței unui tânăr de 24 de ani, pe care nu l-au găsit la domiciliu, însă i-au distrus geamurile de la locuință. Astăzi, bărbații reținuți urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.