Sărbătoare câmpenească la Șerbotești

Duminică 9 iulie, locuitorii comunei Solesti, (și nu numai) sunt invitați la o Sărbătoare câmpenească,, ce se va desfășura în satul Șerbotești, începând cu orele 13.00!
Vor evolua pe scena : Ansamblurile folclorice ”Solestenii” și ”Mladite codăeștene”, Fanfara Trandafirilor (Valea Mare), Formația Trio Solești, solistele Ioana Stoleru, Teodora Panainte, Cosmina Adam și Ion Paladi. Copiii sunt așteptați în parcul de distracție!

Întreaga activitate este susținută de Primăria Solesti și Consiliul Județean Vaslui.
”Dintodeauna omul din mediul rural a alternat zilele de muncă intensă, cu zilele de sărbătoare, în care s-a bucurat de tot ceea ce a realizat peste săptămână, iar noi încercăm să păstrăm această tradiție. La petrecerea de la Șerbotești îi așteptăm nu numai pe toți locuitorii comunei, ci și pe fiii satului și pe locuitorii din județ, care vor să petreacă câteva ore într-un cadru natural, specific acestui anotimp. Noi garantăm că se vor simți bine și vor petrece câteva ore de relaxare, în compania muzicii populare, așa cum știm noi să ne așteptăm musafirii. ”, a spus Mona Bujor, primărița comunei Solești.