Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
S-au îmbătat, s-au certat și au distrus trei mașini. Acum sunt reținuți de poliție - Ziarul de Vaslui

S-au îmbătat, s-au certat și au distrus trei mașini. Acum sunt reținuți de poliție

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad  au reţinut mai multe persoane, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad au probat activitatea infracțională  a  5 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani, din comuna Zorleni,  județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În noaptea de 17/18 decembrie, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat de 26 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, cu privire la producerea unui scandal, pe raza localității Zorleni, în care sunt implicate mai multe persoane.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, mai multe persoane care se aflau  la o petrecere, s-au amenințat și s-au lovit reciproc. Ulterior, 4 dintre bărbații bănuiți de comiterea infracțiunilor, cu vârste între 29 și 32 de ani, toți din Zorleni, județul Vaslui, și-au proferat amenințări și au participat la producerea de avarii la 3 autoturisme.

În data de 19 decembrie, față de cei 4 bărbați, cu vârste între 29 și 32 de ani,  s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă. Un alt bărbat de 34 de ani, din localitatea Zorleni, este cercetat în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate pentru a fi stabilită întreaga activitate infracțională a autorilor precum și pentru tragerea la răspundere a acestora.