ROBOTECH_ 2022:Un eveniment pentru învățămâtul tehnic vasluian

În zilele de 20 și 21 mai 2022 s-a desfășurat la Liceul ”Ștefan Procopiu ” Vaslui,” Concursul de cultură tehnică în domeniul studiului tehnicilor de automatizare ROBOTECH_”. Concursul a constituit un prilej pentru competiție în domeniul tehnic,prezentarea realizărilor elevilor, dezbaterea și diseminarea informațiilor din domeniul tehnnic.

 La concurs au participat echipe din cadrul Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui, Colegiul Economic” Anghel Rugină” Vaslui , Liceul Teoretic ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, precum și echipe de la școli generale din oras : Școala Gimnazială”Vasile Alecsandri” Vaslui,”Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu”Vaslui.

La eveniment au participat invitați din partea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui reprezentanți a Universității Tehnice ”Gh.Asachi” Iași, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informațiilor, Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, Facultatea de Mecanică.

Concursul s-a desfasurat pe doua secțiuni : Secțiune A cu participare directă și secțiunea B cu participare indirectă.Din juriu au facut parte reprezentanții facultatilor prezente la concurs.

La final s-au acordat diplome și premii, precum și diplome de participare tuturor concurenților.